Veel gestelde vragen

 1. Ons uitgangspunt zijn tevreden klanten. Tevens geven wij de laagste prijsgarantie op al onze verhuur producten. Bij ons kunt u 7 dagen per week terecht voor verhuur eyecatchers, ballondecoraties en verkoop feestartikelen.

 2. Wanneer u bij ons een object huurt, kunt u zelf aangeven welke periode u het object wenst te huren.
  Zowel voor het ophalen als voor het terug brengen plannen wij samen met u een tijdstip dat schikt.
  Indien u één dag huurt dient U het opblaasobject  dezelfde dag voor 21.00 uur retour te brengen.
  Indien u 3 dagen huurt, kunt u het object de dag voor het feest, gelegenheid ophalen en de dag na het feest terug brengen.

 3. Wanneer u het opblaasfiguur bij ons ophaalt krijgt u dit mee in een stevige tas welke prima vervoerd kan worden in ieder type personenauto.
  Het opzetten van een opblaasfiguur is zeer eenvoudig; wanneer u het figuur uit de tas haalt, uitrolt en vervolgens de stekker in het stopcontact steekt, zal deze binnen 1 minuut opgeblazen zijn. De ventilator doet het werk voor u. Aan de pop zelf zitten voldoende scheerlijnen zodat u met bijgeleverde haringen de pop goed vast kunt zetten.

 4. Wanneer u een geboorte bord bij ons huurt, krijgt u deze mee met bijbehorende grondspies. Deze is gemakkelijk in de grond te draaien waardoor het geboortebord stevig vast komt te staan. Op het geboortebord zetten wij tevens de naam van uw baby op een apart klein bordje. Het is ook mogelijk het geboortebord op te hangen met bijgeleverde ketting aan bijvoorbeeld een balkon of vlaggenmast. ( ideaal voor als u in een etage woning heeft)

 5. Bezorging van het gehuurde object door Feestpaleislimburg is mogelijk. Kijk voor meer informatie bij bezorgkosten

 6. Onze prijzen zijn incl. 21% B.T.W. (tenzij anders vermeld) en o.b.v. zelf afhalen + retourneren te Schin op Geul. Naast het huurtarief vragen wij om een borg ( staat vermeld naast product zelf) en het tonen van een legitimatiebewijs. (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) De betaling van het huurbedrag en de borg dient contant voldaan te worden bij het afhalen van het object. Wij beschikken niet over een pinautomaat.
  Het is natuurlijk ook mogelijk het huurbedrag van te voren over te maken op onze Bankrekening.
   
 7. Ook voor al uw feest & kado artikelen kunt u bij ons terecht. Versieringen voor iedere gelegenheid,  verjaardagen, kinderfeestjes, communie, geboorte, huwelijk, jubileum, Hawaï feesten, vrijgezellen feest, apres ski party, bier feesten, enz.
  Deze feestversieringen hebben wij allemaal voldoende op voorraad en kunt u thuis geleverd krijgen of bij ons in overleg afhalen in Schin op Geul. 

 

 Feestpaleislimburg

Strucht 70 

6305AJ Schin op Geul

GSM: 06-30326856


K.v.k. nummer 50635875

Btw nummer :159607711B01

Bankrekening: NL20INGB0005998722

t.n.v. Feestpaleislimburg


© Copyright Feestpaleislimburg